Structuur

Er zijn periodes die drukker zijn dan anders: net voor vakanties bijvoorbeeld, want je zou graag nog zaken afhandelen. Of juist als je je voorbereid op een grote klus zoals een verhuizing. Dat zijn dagen of weken dat je aan het pieken bent en het druk hebt. Over het algemeen werk je dan ergens naar toe en volgt daarna de ontspanning; je krijgt vakantie of je zit te genieten in je nieuwe huis.

Maar het kan ook zijn dat je voortdurend achter de feiten aanloopt. Je bent weldegelijk bezig met van alles, maar er komt niets af, een heel vervelend gevoel blijft hangen. Je bent zo hard aan het werk, maar niets lijkt te lukken. Daarnaast vergeet je  regelmatig iets: een afspraak of een rekening betalen. En hoe groter de berg wordt hoe meer uitstelgedrag er volgt. Waarschijnlijk ben je dan gebaat bij meer structuur in je leven. 

Samen kijken we naar jouw taken, routines en dagindeling. Welke activiteiten kosten je energie, waar laad je van op? Vaak helpt het al om grote klussen op te knippen in kleine onderdelen, voor jou meer behaphaar en het geeft je meteen een beter gevoel als je nu wel je opdracht kunt afvinken. Ook het aanleren van strategieën behoort tot de mogelijkheden. 
Aan de slag gaan met een eigen structuur die passend is bij jou is maatwerk, ik kom dan ook niet met een standaard uitdraai met tijden en taken. Structuur wil ook niet zeggen dat je je volledig vastlegt in je dag of week, juist moet er ook ruimte zijn voor je creativiteit en spontaniteit! We stemmen volledig samen af op jouw behoeften.