Judith Planting

 

Rust in je huis, is rust in je hoofd...dat geldt ook zeker voor mij. Met empathisch vermogen, methodisch werken en een coachende begeleidingsstijl bied ik organizing met zorg. Door mijn jarenlange ervaring in de zorg vind ik niets vreemd; iedere situatie en ieder mens is anders. Begrip, vertrouwen, samenwerking en geduld vind ik vanzelfsprekend binnen onze afspraken. 
Naast de opleiding tot professional organizer heb ik ook de scholing hoarding en vervuiling gevolgd om mensen met verzameldrang te begeleiden.

 

Ruim 25 jaar geleden ben ik opgeleid als regiebegeleider en later als seniorbegeleider.  In die hoedanigheid heb ik gewerkt voor mensen met o.a. niet aangeboren hersenletsel (NAH), dementie en een lichamelijke of verstandelijke beperking.  Vaak in combinatie met psychische klachten zoals angst, verslaving of depressie. Kiem biedt juist ook hulp aan mensen die mentaal of fysiek voor uitdagingen staan. Niet voor niets heet Kiem organizing 'met zorg'. 


De klanten die ik binnen Kiem begeleid lopen vast door o.a. autisme, hoogbegaafdheid, NAH, ADD en psychische klachten of een combinatie daarvan. Het vasthouden aan spullen kan een manier van (over)leven zijn.
Ook als je vrij bent van mentale of fysieke belemmeringen maar wel graag rustig en geduldig wil opruimen dan ben je van harte welkom!

 

Omdat ik het belangrijk vind goede begeleiding en ondersteuning te bieden sta ik geregistreerd bij KIWA als gecertificeerd ZZP-er in de zorg en draag ik hun keurmerk.
Daarnaast ben ik ingeschreven op Registerplein als sociaal werker.

Het op peil houden van mijn vakkennis vind ik belangrijk, daarom ben ik aangesloten bij de NBPO, de Nederlandse vereniging voor professional organizers. Ik handel naar hun gedragscode en hanteer de algemene voorwaarden van de NBPO.